Justin Bieber

god morgon.
Idag så händer det inte så mycket ska ta en fika med mamma och pappa sedan ska jag ta han om mej själv dvs raka benen, peeling, hårinpackning och ansiktsmask ska bli riktigt skönt faktiskt!
ska åka till Tumba en snabbis också då en vän till mej ska söka jobb, sedan åker vi hem till mej i think.
har inte så mycket nu bloggar senare puss

Falun

Hejsan förlåt för att jag inte bloggar tidigare idag skulle bloggat från mobilen men internet fungerade inte. Blev väckt runt 10:30 idag iaf då fick jag kaffe så då gick jag upp chilladelite, min pappa fick värsta rycket och sa att vi skulle till Falun så då var det bara att fixa sej lite sedan åka till nynäs och lämna Malte vi åkte till Falun för att min lille bror spelar cup där.men men nu är jag i Falun och väntar ska åka hem runt 10 tror jag
Bloggar kanske i bilen annars när jag kommer hem;)
Gammal bild de funkade inte att ta en från ipaden

film tips alá nea

Älska mej är en film jag tycker alla unga tjejer ska se! Den handlar om Alice som inte blir accepterad för den hon är och blir mobbad i skolan och hennes gammla vän josse vågar inte stå upp och säga ifrån..

Älska mej är verkligen en bra film som får mej att inse att många unga tjejer i sverige har det tufft.




i think i didi't again..

Hejsan

Har länge funderat på hur jag ska börja detta inlägg med tanke på att jag inte har bloggat på några månader. Tänkte börja med att berätta att jag kommer börja blogga igen. Hoppas på att ni vill följa mitt liv och mina tankar och åsikter :)

Inom några dagar så kommer det komma upp en ny fräsh design och jag kommer att ändra lite små saker.

Tänkte berätta lite om hur min dag kommer att se ut idag..

Jag ska snart föna håret och fixa mej lite sedan får jag skjuts till ösmo där jag möter upp min mamma.. Vi åker sedan till tyresö där jag kommer fortsätta att fixa mej sedan ska  jag möte en vän i centrum och ta en fika med henne och snacka lite skit, de vi tjejer gör bäst ;) så ser min dag ut för tillfället.

  


RSS 2.0