frukt täcke!

Godafton!
Jag och Vicci vaknade för en stund sedan. Jag ska snart ut och röka medans vicci tänkte blogga ;) Efter det ska vi käka lite frukost. Idag ska vi åka till ösmo marknaden igen tror ja, Ska försöka hitta nåt till min mamma. Aja ska ut nu bloggar senare.

Marknad.

Hellu
Förlåt för dålig uppdatering idag har haft fullt upp. Först så städade jag och Vicci HELA sverige... Nä men mitt rum iallafall. Det tov två timmar tror jag och då städade vi inte klart hela. Efter det vi städat så fixade vi till oss lite sedan tog vi bussen till ösmo där det var marknad. Fick med mej lite smått och gott hem. Vi var på marknaden några timmar och chillade. Efter marknaden gick vi till pendeln där vi blev hämtade av mami då åkte vi och handlade mat. Efter att vi handlat åkte vi hem och fortsatte städa medans mamma lagade mat. Efter maten har vi inte gjort något speciellt, tagit en promenad. Nu ska jag och vicci kolla på film, Älska mej heter den.
//Nea

det ringer

NU rökpause!

Hey sexy boy

God dag sötisar.

Har inte kunnat bloggat förens nu då mitt internet inte funka. Idag ska jag grilla med mitt älskade ponnycups lag fett med mys! Har inget att blogga om kom gärna med ideer :D


Bara för att det är världens bästa lag♥


Utan dej vid min sida så kommer jag gå under!

du faller för killen som sårar dig men du är blind för killen som dör för dig...

"SÅ DRAKK JEG DEG PEN SOM PRINSESSE MADELEINE"

Tjenare alla söta!
Ridningen idag gick galant! DOCK så red vi ut istället för dressyr mys, hihi lillplutten då var ju inte lite pigg så han tyckt att vi skulle rida i hans fart, då hade jag ju fått rida själv om vi säger så, han va grymt pigg♥
Aja efter ridningen så borstade jag honom en stund sedan myste jag lite me honom vilket han gillade hihi han bara stod och blunda. Sedan vart jag hämtad av min mamma... vi åkte och käka lite mat. Efter maten har jag bara chillat lite...
du och jag föralltid?♥

Dressyr

God morgon, vaknade för ca 2 tim sen men mitt internet ville inte fungera så jag kunde inte blogga :(
Idag då, vad händer? Jo jag ska sätta på mej ridkläder fixa håret, sminka mej i think? ska ju bara till stallet så... sedan ska jag ta bussen till stallet! Idag står det dressyr på schemat så jag ska rida Figaro! Efter stallet vet jag inte är lite nervös idag, då min mamma och pappa ska på möte hos sos. Får se hur det går :s.
Innan jag åker till stallet så kanske jag ska gå ut på en promenad skulle vara skönt, Vi får se hur det blir.
♥Älskade F♥

PAIN!

Tjenis penis!
Just nu ligger jag i soffan med typ sveriges jobbigaste mensverk i
nte kul om vi säger så :(
Aja tror jag dör snart... inte kul och det finns inget hemma som jag kan ta mot mensen heller, kul nästan jämt!
Ska snart hoppa in i duschen o fräscha upp mej!
kommer kanske inte blogga mer idag vet inte än är ju inte på toppen humör direkt...

DÖ!

Orkade varken städa köket eller mitt rum plugga? Skulle inte tro de.
istället så är jag så jävla arg så det finns inte! Seriöst lata jävla fitta som är så jävla snål och lat så det finns inte fattar inte att jag fortfarande bor här! Blir ju seriöst psykad av det här...! Grr..

Duktig chey ;)

 

God dag
Just nu sitter jag och chillar framför datan har precis städat badrumet *duktig chey*  har lite kvar att göra men tar en liten paus med ett glas citron vatten *mums*. Efter badrumet är färdig städat ska jag städa köket, när köket är rent så kanske mitt rum om jag orkar, annars blir det plugg! Blir skola i morgon.

blogg.se

Cha cha!
Har gjort en ny blogg här på blogg.se hade en innan men tappade lusten så tog bort bloggen och nu känner jag mej redo för att blogga igen.
Den här bloggen kommer handla om min vardag, hästar och vänner!

RSS 2.0