Vill du sova med mej?

godmorgon babes..
Blev väckt runt 11 tror jag, då gick jag upp och käkade frukost... Idag händer inget speciellt ska åka och handla lite små saker till mej själv. Ska ha en ta hand om mej själv dag! Nu ska jag fixa mej en snabbis bloggar när jag har tid ;)

Jag måste vara mer dramatisk!

Hejsan
.
kom hem för ca 15 min sen haha fyfan engelskan går bra eller? Tror min lärare gillar mej ganska mycket med tanke på alla mördar blickar, smälla igen dörren i mitt ansikte är också trevlig,t tecken på att han gillar mej lite för mycket? MEN skit i skolan, nu ska jag käka nånting sedan dammsuga trevligt va?
Ikväll kommer Forrogh hit tror jag, ska kanske träffa soulmate en stund också. Som sagt ska äta nu.
Bild från i morse!

bögit värre

Goddag höhö, sitter i skolan just nu vilket är grymt tråkigt. Usch vill inte men har bara en lektion kvar så får stå ut sista lektionen är engelska vilket jag är ganska bra på. Dock förstår jag inte varför man får lära sej brittiska i skolan, klarar ju knappt av att höra skiten. Nog om det efter skolan blir det hem och städa lite tror jag hoppas på att få dricka lite vin ikväll. Vad ska ni läsare göra ikväll då? Supa, sitta, hemma vara med kompisar, plugga? Aja ska lyssna nu bloggar när jag kommer hem ;)

teknik är för tekniska

God morgon babes, någon vaken? Eller ni kanske har skola ;) Jag sitter i skolan just nu och har teknik ganska chill faktiskt. Efter skolan så kommer vicci ska kolla upp när hon slutar. Undra vad vi hittar på för bus:) men ska plugga nu bloggar senare

untan snus i två dagar har jag varit på denna öde ö!

Hellu.
.
.
Ingen skola idag då, bra va? :D NOT höhö svimmade i morse så ja... Well well cykelställ i morgon ska jag till skolan kul eller? Nej. Men iallafall tänkte lägga upp bilder på britney men har fel data :(
blir en random pic

Life’s a bitch and then u die

cha cha.
BRITNEY ÄGDE SÅ JÄVLA HÅRT :D Love it♥ vill ni se lite bilder från konserten? ;)
Iallafall åkte in på konserten igår kväll runt halv 8. Då väntade jag utanför med vicci sedan tog vi bakvägen in. Vi fick lätt bästa platserna haha längst framme vid haha rockade loss! Hon är så jäkla grym förebild! ÅÅH ville verkligen inte åka hem efter konserten ville ut och festa :( Vart verkligen ledsen var super taggad på att gå ut ju. Men men får tagga till helgen då blir det ALL IN! Busig jag är ;)
.
.
I morgon efter skolan åker jag antagligen in till stan och chillar där tror jag ska dra med Paulina också.
Jag och snyggaste amir efter konserten!:D

he's a sucker with a gun gun gun gun.

Hellu.
Fick reda på en sjuk sak idag :D Jag ska gå på Britneys konsert är så grymt taggad!!
BÄSTA musik videon!älskar henne!
ohohoho

han är bögen i buren

Jag älskar skolan NOT! Tagga för två timmars so... Kul kul höhö iallafall har precis varit lunch gott tänker ni men de va det inte. Har fett tråkigt asså haha slänger in ett innan stallet tror jag om min lur samarbetar smell u later

Jag vill lära mej att spela gitarr

God morgon Skola idag haha jag kom till och med i tid;) aja har iallafall musik nu vilket suger ganska hårt *suck* men men ska fortsätta plugga nu bloggar när jag har lunch

How to love

hello.
Kom precis ut ur duschen ska fixa mej lite inför i morgon, skola som vanligt *suck* men men jag går dit och gör det jag ska göra... Whatever efter skolan är det ridning är absolut inte taggad till de...Aja ska fixa mej nu bloggar i morgon innan skolan i think.

skottlossning

Hejsan, hann inte blogga något mer i skolan idag. Kommer ett inlägg nu istället har massa saker att blogga om:) kan lägga upp ett inlägg snart med mina 5 favorit musikvideos kanske? ;)
Idag så hade vi ridprofil med skolan, vi hade dressyr i tältet gick super bra förväntade mej inte så mycket då jag hade en häst som heter Lewi och jag har inte ridit honom på ca ett år? Men som sagt gick bättre än jag hoppats på. Vi gjorde serpentiner från A och jobbad mycket med stälningen gick super dock vart han lite seg ibland.
Lewi

she lick min like a lillipop

Godmorgon Sitter i skolan just nu och har no ganska chill, slutar snart tror jag. Efter skolan tar jag bussen till Nynäs möter upp mamma också köper lite nytt smink mitt är snart slut så det behövs :) Men ska plugga nu bloggar senare :) Puss

Don't leave me here dancing alone...

Hellu...
Dålig bloggning idag... :( Vicci kom runt 13:20 då snackade vi lite sedan gick vi till min skola och hämtade lite saker sedan hjälpte hon mej att plugga lite *skönt* Gjorde lite engelska och svenska. Efter det åkte vi till en liten hästbutik här i sorunda, dock var den stängd.. :( Vi har alltså inte gjort speciellt mycket idag...
.
Nu sitter vi och kollar olika musikvideos kan slänga upp några favoriter här sen om ni vill? ;) Ska iallafall vara lite social nu bloggar kanske ikväll annars i mogon från skolan.
VILD BILD FRÅN GAMMLEBY! miss it so much♥

FETT KALLT!

Asså fyfan vad kallt det är. Tror jag fryser ihjäl snart :s Haha funderar på att ringa hit en kompis och värma mej med lite kroppsvärme^^ och kanske göra lite till (a) hihi busig jag är.
Iallafall så är jag i Vendelsö nu och det är fett boring :( Aja bloggar mer senare... Vill ni att jag ska blogga om något speciellt?

so...? Kiss me

God morgon sötisar :)
Har faktiskt varit vaken att tag men har inte hunnit bloggat.
Blev väckt runt halv elva men gick upp elva tror jag. Då Gick jag och Vicci upp och käkade frukost, vart en macka och kaffe! Efter det gick vi ut och ciggade viktigt! Nu har jag tagit en snabb dusch och klätt på mej ska snart sminka mej lite ;) Åker till Venelsö sen och firar min kusin som fyller 23 :)
Söta Fanny får stå för bilden ^^

En fråga

Vad tycker NI om det nya hööks schabraket?
Själv tycker jag att det är ganske snygg färg om det matchar hästens färg. Men själv gillar jag inte deras saker speciellt mycket!

Du förstår inte...

Jag har bestämt mej... JAG SKA BLOGGA! :D
Hihi, tänkte berätta lite vad jag har gjort idag också ;)
Idag så gick jag upp kl 9 fixade frukost till familjen med Nenno sedan fixade jag mej och sånt. Efter det tog jag och Nenno bussen till tumba och därifrån till stan och shoppade massa kläder, GRYMT nöjd! Skulle ni vilja se vad jag shoppade? :) Skulle göra en annan sak också men det vart lite strul så det blir den 6 November istället mer får ni reda på senare. Vi mötte upp Forrogh i stan också ytterst trevligt :) Vi åkte hem efter några timmar då vart det handla lite så saker på Time sedan middag. Efter middagen har det inte hänt så mycket väntar just nu väntar jag på Vicci :)
(old pic)
smell u later;)

om det ändå var så enkelt...

Jag vill blogga är riktigt sugen nu men kommer det att hålla? Är inte säker men om ni tycker att det är läsvärt så bloggar jag ^^

RSS 2.0