5 sanningar om mej

Random bild frin Kims data :)

1:  Jag ÄLSKAR Svampbob Fyrkant, seriöst blir fan kåt när jag ser honom!

2: Jag är absolut inte förhållande typen... Synd men sant.

3: Jag är sjukt dålig i skolan, seriöst värdelös :/

4: Jag älskar dialekter så sexigt ;)

5: Jag kan vara jääääävligt jobbig när jag är lite för hög... Hehe.
Det var fem sanningar, haha ska faktiskt börja blogga igen :)

Never say never



hejsan!

Bloggade inte igår då jag inte orkade hehe... Men men ni får leva med det ;) Aja idag så har jag varit i centrum en stund fick med mej ett hårband typ med nitar :p Grymt snyggt. Just nu sitter jag och lyssnar på Justin bieber ååh jag dör så snygg!♥ Aja ska tillbaka till centrum

cya ;)




Dom bästa stunderna är när du håller i min hand!♥

asså ska jag ta bort bloggen eller inte? Vet inte riktigt...
Iallafall jag har inte bloggat pga jag har inte kunnat då jag stack till en kompis, riktigt smart gjort måste jag säga då mamma ringde snuten och hela skiten... busig chey! Så jag har utegångsförbud i två veckor men jag kan leva med det då jag faktiskt ska bo hos min moster ett tag. Förhoppningsvis så blir det lite bättre då.
Idag  så åker jag iallafall till min moster, ska snart börja packa men funtar på att ta en dusch först! Men men ska sola ett tag nu då solen ligger på vet ju inte hur länge den stannar kvar ;). Men bloggar kanske innan jag åker annars bloggar jag när jag kommer till tyresö!
Syster du är mitt allt! ♥

Utan dej i livet blir det bara knas!

Jag just nu :p
hehe hejsan... skäms faktiskt  lite över att jag inte bloggat men jag har haft fullt upp med hästar och shopping ;)
Aja åker hem idag skönt! Visst har det varit mysigt på gården med hästarna och det men jag har också mått väldigt dåligt av olika anledningar. Iallafall vi kom till Göreborg i onsdags då packade vi upp lite sedan gick vi och käkade mat! Efter maten red jag och Sara (Sara är min mammas morbrors dotter det är dom vi bor hos btw...) Jag fick rida ett sto som heter Lilla Gumman, super gulligt namn :) Men iallafall eftersom jag aldrig ridit henne tog jag det ganska lungt och gjorde lite skänkelvikningar och öppnor och slutor, bara för att mjuka upp henne lite och för att se om hon lyssnade. Sedan massa övergångar.  Hon var riktigt trevlig att rida lagom pigg. Efter ridpasset så chillade bara typ.
Vill ni att jag berättar mer om mina dagar i göteborg? :)
Aja ska lyssna på musik nu bloggar senare ;)

Göteborg

god morgon!
Har varit uppe sedan 07:40 jätte kul eller inte. Just nu ligger jag  bilen som ett cp och lyssnar på Justin bieber :) aja har inte så mycke battei på datan så bloggar när jag kommer  fram kanske innan jag vet inte.

Tränat!

Lotus får stå för bilden :)
tjenis penis alla söta och fula ;)
Just nu sitter jag och Vicci och chillar kom in från ett träningspass för en stund sen. Det var verkligen såååå skönt!
Aja idag så busade vi med min hund Malte, han är ju bara för söt. Bilder och video kommer sen...Om ni vill? ;) Aja ska facebooka vidare nu vi hörs och syns ;)

Jaaaaag suger hästballe på att blogga.. JAG vet!

En bild från Gbg förra året ;)
Hejsan snoppsan
Jag suger på att blogga men har det lite svårt nu och MASSOR att göra! usch vill inte! Men men
är skit taggad för i morgon för jag ska till GBG :D so nice! Whatever nu sitter jag och Vicci typ och.. gör vadå? Det undrar jag också.. Men iallafall jag är jätte sugen på att se en film men vet inte om Vicci är det?! Hmm? Men ska va lite social nu bloggar senare ;) Haha det har ni hört förut va? ;o

Autofyll

Morsning korsning har inte bloggat på ett tag pga personliga skäl men kör igång igen. Just nu ligger jag i soffan ska snart börja fixa mej, ska nämligen till vårsta och träffa Vicci. Har saknat henne, hon har ju varit på landet... Well Well i morgon blir det farsta i think ;) hihi fårse vad jag hittar på för bus där ^^ aja ska fixa mej nu bloggar senare

sexig choklad är känslig!

Skulle bloggat tidigare men internet krångla vart super arg då, men det funkar nu iallafal tur de!
Aja idag har jag inte gjort något speciellt tog en lång sovmorgon bara, behövde det!  Ikväll skulle jag igentligen till fittja men det vart ändrat, ska grilla med några bekanta iställigt. Aja nu ska jag kolla lite på tv och äta glass bloggar senare!

Pikeur

tjenare
Vart totalt ändrade planer idag istället för att åka till farsta så fick jag sitta hemma vilket inte var okej. Har lite jobbigt just nu, vissa tror verkligen att ens liv är perfekt... Det är så inte sant, vafan just nu vill inget gå bra mår så hemskt dåligt...! Gud asså jag vill inte det här jag har inte valt det! Har inget att blogga om men dyker kanske upp ett natt inlägg tror jag måste få skriva av mej lite...

Les plaisirs nature

Just nu sitter jag vid datorn medans Vicci försöker blåsa bort flugor med en hårfön väldigt normalt *host*
Vart lite ändrade planer nu vet inte Vicci om hon ska me t flen elr inte, sedan kanske vi skulle åka och ta en fika med mor min. Vi får se vad det blir ;) Vi har iallafall fixat oss lite så vi ser ju inte allt för hemska ut ;)

NATURELLE

Hello bitches :p
Vaknade nyss. Igår så låg jag och Vicci oxh kollade på film men då hade laddaren åkt ut så datan dog efter ett tag... Aja då sa jag att vi skulle sova men aah, vi låg och dampade en stund innan vi somnade xD
Whatever idag så ska vi sola lite sedan duscha och fixa oss lite sedan åker vi till farsta typ :p
Blogga mer senare!
haha den bjuder jag på!

Ett litet jävla sandkorn på jorden

Hejsan snoppsan! ;)
Lite taggad till i morrn jag är faktiskt, Ska åka till farsta och träffa en gammal kompis. Ska bli super kul har inte träffat honom på ett år och ja haha det slutade inte vackert..! Haha vi får se vad vi hittar på för bus i morgon?! :)
Aja just nu sitter jag och Vicci vid varsin data passar ju såklart på att blogga då ;)
ÅÅÅÅÅÅH måste bara säga att jag har världens sötaste kompis

Seriöst hur snygg får man bli?♥
Hihi lånade bilden från hennes blogg då jag inte har ngn bild på henne på denna data (a)

Lätta

Finaste hunden fick stå för bilden!♥
tjenare mannen.
Har precis mött Vicci vid bussen och just nu sitter hon och leker me camen samtidigt som hon sjunger väääldigt vackert. Kanske ska spela in så jag får bra blogg material ;) Aja ska vara lite social nu!

ääääääh

god morgon mina älsklingar!
Idag kommer min vän Paulina hit så ska snart hoppa in i duschen och börja göra mej iordning! Har inget att blogga om just nu hehe så bloggar senare ;)

mys på ballen

Jag och älskade vän!♥
Tjeeenare!
Kom in för en stund sen har varit hos Wera med mamma vi satt på ballen och snackade skit as usual mysigt värra planerade även in en grillning på lördag! Aja just nu sitter jag och kollar på tv var sjukt länge sen jag gjorde de haha busy woman you know.

Svar på kommentar :)

Alexandra pallin your little princess ;) <3 om kanske gråter jag sen:
Asså din söta unge!! Akta dig för polisen dom kmr ta dej och hålla dig i ett torn instängd som rapunzel för att få ha din söthet för sig själva!! <3333

Vad gjorde du igår älskling? Sms? (om du vill säga) <333
Svar: Haha tack jag lovar att akta mej för polisen ;) ♥♥



kanske gråter jag sen

Blir en bild på mej från igår!
Smello!
Jag och Vicci blev väckta runt ett idag då gick vi upp och käkade lite sedan satte vi på en film. Har lite ångest idag faktiskt det jag gjorde igår var INTE okej! Aja gjort är gjort...!
Vad händer idag då? Ingen aning faktiskt blir nog att träffa några kompisar I think...
Well well cykelställ. Ska vara lite social nu

stationen


God dagens

hehe har inte pallat bloggat och vart inga tidsinställda igår pga att jag inte kunde lägga upp bilder..!

Aja idag vaknade jag av jag vet inte... Då gick jag upp och fixade mej lite sedan gick jag och mötte Vicci vi gick och tog en fika och snackade skit, det vi tjejer är bäst på ;) Efter fikan gick vi hem igen och har bara suttit vid datan sedan dess... Låter kul va? Inte direkt. Snart ska vi ta en buss till vårsta där vi ska passa viccis hundhelvete! aja orkar inte blogga nu..

Blog u later ;)


Tyresömys!

Hejsan

Har inte hunnit/ kunnat bloggat förns nu hoppas ni överlever! ;)
Aja idag blev jag väckt runt 11:00. Gick upp direkt och gosade med min guddotter en stund sedan gick jag ut en stund.
När jag kom in åt jag lite frukost sedan passade jag min guddotter hon är bara för underbar♥
Efter att jag passat henne en stund hoppade jag in i duschen kände mej så ofräsch...! Fixade mej lite, sen åkte vi till min moster en snabbis sedan till nynäs!

Aja ska göra lite tidsninställda inlägg nu så ni får nått att läsa när jag inte kan blogga ;)


Pick me choose me love me.

Måste skriva av mej lite...

JAg känner mej så tom... Vet inte varför. Så ensamt även fast jag umgås med familjen och vännerna vet inte vaad det är ällt känns bara så fel. Ångesten tar sakta över mej jag blir lixom som helt borta från världen. Vill inte ha det såhär, vill inte må dåligt, men jag har ju knappast valt det. Det känns som allt som händer är mitt fel.
Just nu vill jag bara bort, bort från världen bara för ett tag lixom. Känns som om jag aldrig kommer att vara samma glada tjej som jag en gån varit.

Försöker att inte visa vad jag känner men det är svårt har försökt så länge det blir bara svårare och svårare. Det är så svårt när man inte kan berätta hur man känner. Vill inte att folk ska tro jag är en dålig person men blir arg och ledsen på mej själv och då går det ut över andra. Vill inte att det ska vara så men det bara händer...! Just nu så känns det som att allt ska försvinna.


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen!

Cha cha bitches!

Har ju faktiskt inte bloggat på ett tag vet inte varför har bara ine blivit så..!
Aja nu är jag igån igen.. Hehe just nu så sitter jag i tyresö hos min moster och lyssnar på musik och chattar lite med "H"....

Aja Ikväll händer inget speciellt typ vara barnvakt till min guddotter^^


exempel bild från datan :p


RSS 2.0